Wij zijn Tapster.

Techneuten die goed kunnen communiceren. Doeners waarbij de formaliteiten later wel volgen. En we passen vooral erg goed bij de zorg.

Image

Een team van techneuten, creatievelingen en bedrijfskundigen.

Wij ontwikkelen software. Dat doen we vanuit ons kantoor in Heteren. Met een team van techneuten, creatievelingen en bedrijfskundigen. Oorspronkelijk ontwikkelden we het medisch cliënten en verwantenportaal Tapcare. Dat deden we voor zorginstellingen als de Gemiva-SVG Groep, SDW, Amerpoort, Reinaerde en ruim 30 andere organisaties. Sinds 2018 bouwen we aan ons nieuwe platform, online inspraakplatform Tapster.

Onze kracht is dat we het platform zelf bouwen én implementeren. Wij leveren niet alleen, wij zorgen ook dat het een succes wordt binnen je organisatie. En daarin gaan we zo ver dat we bereid zijn om de risico’s op ons te nemen. Door vooraf een vaste prijs af te spreken waarvoor we aan de slag gaan.

Bij Tapster geloven we in persoonlijk en benaderbaar. Wij hebben geen helpdesk maar je belt ons gewoon op onze mobiel. Op werkdagen of in het weekend. We spreken daarnaast de taal van de zorg. Geen ingewikkelde technische termen of complexe systemen. Gewoon een oplossing die het doet, zonder het gedoe van langdurige implementatietrajecten of complexe besluitvormingen. Onze lijntjes zijn kort. Onze implementaties ook. Binnen 3 weken kunnen cliënten en verwanten worden aangesloten.

Maak kennis met onze collega’s van het projectteam. Dit is het team dat zorg draagt voor het succes van de verschillende projecten. Zij vertalen de techniek achter ons platform naar een werkende oplossing voor jouw organisatie.

Je contactpersonen

Dit zijn onze collega’s waar je contact mee gaat hebben.

team-member

Daan Eliens

Zorgt voor de dagelijkse aansturing van de projecten. Aanspreekpunt voor lopende projecten. Expert in takenlijstjes en overzichten. Bewaakt onze deadlines en zorgt dat we onze afspraken nakomen. Werkt sinds 2015 bij Tapster.

026-4723341
daan@tapster.nl

team-member

Roy Milder

Introduceert ons concept binnen zorgorganisaties. Bepaalt met onze klanten de implementatiestrategie. Is daarnaast een belangrijke schakel in de ontwikkeling van het platform. Is Tapster in 2013 begonnen.

06-49500045
roy@tapster.nl

team-member

Sjoerd van Hal

Creatieveling. Maakt van complexe materie eenvoudige visuals. Dankzij hem kunnen we zeggen dat ons platform eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Adviseert klanten over de juiste communicatieaanpak rondom ons platform. Werkt sinds 2015 bij Tapster.

026-4723341
sjoerd@tapster.nl

Online demo inplannen?