Maak van inspraak samenspraak.

Tapster is een simpel en gebruiksvriendelijk online inspraakplatform voor zorginstellingen. Maak alledaagse onderwerpen in een handomdraai bespreekbaar. Haal feedback op en krijg toegang tot kennis en ervaringen.

Image

Eenvoudig en snel cliënten en verwanten betrekken.

Nodig cliënten en verwanten uit om over de alledaagse thema’s en onderwerpen mee te denken. In slechts enkele klikken heb je iedereen betrokken.

Image

Op een laagdrempelige manier ideeën en suggesties aandragen.

Iedereen kan ideeën of suggesties op een laagdrempelige manier aandragen. Of benader als cliëntenraad zelf actief je achterban.

Image

Snel feedback ophalen.

Een idee wordt pas echt goed als we de feedback van anderen weten. Voor ieder idee vragen we cliënten en verwanten om hun mening. Zo worden ideeën nog beter en weet je als bestuur en cliëntenraad welke thema’s echt belangrijk zijn.

Image

Cliëntenraad 2.0.

Ons platform maakt expertises binnen de achterban inzichtelijk. Betrek cliënten en verwanten op specifieke onderwerpen. Krijg toegang tot een grote hoeveelheid kennis en ervaring en versterk je zorgorganisatie én cliëntenraad.

Image

Versterk de fysieke inspraak.

Wij versterken de uitkomsten van huiskamergesprekken en cliëntbijeenkomsten. Verifieer de resultaten van kleinschalige offline bijeenkomsten in een handomdraai met de rest van je achterban.

Image

Samenwerken is samen sterker.

Met ons sta je er niet alleen voor. Een team van enthousiaste collega’s ondersteunen je volledig bij de inzet van het online platform. We delen onze ervaringen graag met je en hebben uitgewerkte scenario’s waarmee we aan de slag kunnen. En dat doen we op basis van een vooraf vastgestelde prijs.

Image
Maar kunnen we ook…

Wat is er nog meer mogelijk?

Wij bouwen Tapster zelf. Dat doen we met een aantal echte nerds. Heb je specifieke vragen of wensen? Veel is er mogelijk. Wij staan altijd open voor suggesties of verbeteringen. Neem contact met ons op.

SVG
Eigen huisstijl

Bij een eigen inspraakplatform hoort een eigen huisstijl. Wij passen Tapster aan in jullie kleuren.

SVG
Uitgebreide communicatiemiddelen

E-mailcampagnes, (push) notificaties, social community en enquetes. Wij bieden verschillende manieren om met je achterban te communiceren.

SVG
AVG-proof

Bij de ontwikkeling van Tapster heeft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) veel aandacht gekregen.

SVG
Dashboarding

De resultaten geven we weer via aantrekkelijke dashboards. Dit zijn grafieken en overzichten die helpen om de resultaten makkelijk te interpreteren.

Met wie krijgen jullie te maken?